skip to Main Content

Lachgas bestellen in Amersfoort

Een feestje in Amersfoort is pas compleet met de service van Lachgas Amersfoort. Ons assortiment is erg uitgebreid en voorzien van alle gemakken. Zo kun je bij ons terecht voor het bestellen van lachgas tanks, slagroompatronen en toebehoren. Wel zo handig om alles onder 1 dak te hebben als het over lachgas gaat.

06 1644 2480

BESTEL INFORMATIE

  • Minimaal bestelbedrag is €25
  • Gratis bezorgen & ballonnen
  • Betaal met PIN , iDeal of Contant
  • Gemiddelde bezorgtijd 30 min

Lachgas Tanks

Lachgas Patronen

Lachgas in Amersfoort nodig?

Het is namelijk zo dat je bepaalde toebehoren zoals een slagroomspuit of cracker nodig hebt om een ballon te kunnen vullen met lachgas uit slagroompatronen.

De beste lachgas service in Amersfoort en omgeving

Onze klanten in Amersfoort staan iedere keer weer versteld van de snelle service die wij verlenen. Wij staan bekend als de beste lachgas koerier uit Amersfoort. Gemiddeld bezorgen wij bestellingen binnen 25 minuten. Naast een razendsnelle bezorging, rekenen wij geen kosten voor het bezorgen in Amersfoort. En om ballonnen hoef je je al helemaal niet druk te maken, deze krijg je namelijk gratis van de koerier!

Lachgas tank bestellen in Amersfoort

Het bestellen van een lachgas tank is gemakkelijk in Amersfoort. In ons assortiment hebben wij verschillende formaten lachgas tanks. Wij kunnen de volgende formaten bezorgen: 2KG, 4KG en 10KG. Lachgas tanks staan ook bekend als een lachgas fles. Een (1) kilo lachgas staat gelijk aan 125 patronen, hiermee is het gebruik van een lachgas tank relatief goedkoper dan het gebruik van slagroompatronen. De tanks die wij verkopen zijn maximaal gevuld met medisch lachgas. Om dit te kunnen waarborgen zijn de tanks voorzien van een verzegeling.

Borginformatie

Lachgas tanks zijn voorzien van borg. De borgbedragen variëren per formaat tank. Deze borg is er om te voorkomen dat de tanks op straat belanden als oud vuil.
Borgbedrag 2KG tank = €30
Borgbedrag 4KG tank = €50
Het ophalen van je lege tank doen we geheel kosteloos. Je krijgt na het maken van een afspraak met lachgas koerier Amersfoort direct je betaalde borg terug. Het is ook mogelijk om je lege tank om te wisselen voor een nieuwe gevulde tank. Lachgas Amersfoort haalt alleen tanks op die bij ons bestelt zijn. Het is daarom belangrijk om ons nummer op te slaan zodat je ons kan bellen. Liever de tank omruilen voor een nieuwe volle? Dan betaal je geen borg meer en betaal je enkel en alleen voor de inhoud van de tank.

Lachgas patronen Amersfoort

Wij bezorgen in Amersfoort lachgas patronen alleen van bekende merken. De patronen zijn verpakt in doosjes van 50 stuks. De patronen zijn gevuld met 8 gram lachgas. Om de lachgas uit een patroon in een ballon te vullen heb je wat toebehoren nodig. Dit kan een slagroomspuit zijn of een lachgas cracker. Inhaleer nooit rechtstreeks vanaf een patroon, dit kan lijden tot ernstige schade!

Lachgas bezorgen wij in heel Amersfoort 

  • Coelhorst
  • Hooglanderveen
  • Hoogland

Back To Top Lachgas Utrecht